Hiske Oosterwijk

Projecten

HISKE

HISKE is een wandelende bibliotheek van geluiden. Ze bespeelt haar stem als een instrument, met en zonder woorden, van ingetogen tot ware powervrouw. Naast invloeden uit jazz, alternatieve pop en elektronica kenmerkt HISKE's muziek zich door een onmiskenbare veelzijdigheid en gelaagdheid. De nummers duiken de diepte in over de grote vragen van het leven en dobberen aan de oppervlakte om de lichtheid van het leven te omarmen.

Boeking: info@hiskeoosterwijk.nl

Job en Hiske

Als duo brengen Job en Hiske liedjes uit verschillende genres in de geest van een jazzmuzikant. Er zijn altijd verrassende wendingen voor de luisteraar en zelfs voor Job en Hiske zelf. Dit komt omdat ze elkaar voortdurend uitdagen om een ​​hoger niveau te bereiken.

Maar uiteindelijk blijft hun focus om de luisteraar mee te nemen op een reis vol prachtige muziek die hart en ziel raakt.

Boeking: info@hiskeoosterwijk.nl

Hiske Oosterwijk

Voice

Job Posthuma

Guitar

Perfect Storm

Debuutalbum - No Air

''Waar het ene moment als een zacht briesje in je oor is, is het andere als een razende tornado die je in de kern raakt. Perfect Storm is een uiterst dynamische en avontuurlijke Nederlandse prog-rockband opgericht in Groningen, met invloeden uit een breed spectrum aan muziekgenres. Met spetterende gitaarriffs, stuwende drums, strakke baslijnen, fluwelen stemmen en betoverende pianopartijen brengt dit nieuwe project het muzikale landschap een onweerstaanbare wervelwind van hoge- en lagedrukgebieden.''


https://www.perfectstormsounds.com/

Gert-Jan Schurer

Guitars

Adel Saflou

Vocals

Jesse Bosman

Drums

Ard Offers

Keys/Vocals

David Klompmakers

Bass

Hiske Oosterwijk

Vocals/Lyricist

Subscribe to my newsletter

Follow me

Back to top